Stiri

Masacru la o inmormantare! Doi preoti si cel putin 16 credinciosi au fost ucisi cu focuri de mitraliera

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Foto simbol
Foto simbol
 
Peste 18 persoane au fost ucise intr-un atac asupra unei biserici, din centrul Nigeriei. Printre victime se numara doi preoti si 16 credinciosi.
 
Atacul, comis de aproximativ 30 de barbati inarmati, s-a produs marti dimineata, in timpul unei slujbe de inmormantare in satul Mbalom, potrivit sefului politiei din statul Benue, Fatai Owoseni.
 
'Banditi suspectati a fi crescatori de animale au atacat Mbalom, omorand doi preoti' in biserica in timpul ceremoniei funerare, a spus el presei.
 
 
'Am recuperat 16 cadavre (ale unor credinciosi - n.r.) si cele ale celor doi preoti la locul atacului', a adaugat Owoseni, precizand ca politia 'verifica intreaga zona' pentru a-i gasi pe vinovati si a-i aduce in fata justitiei.
 
Dioceza din Makurdi, capitala statului Benue, a confirmat atacul si moartea a doi preoti, intr-un comunicat prin care condamna violentele, potrivit observator.tv. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune