Vedete

Matei Stratan, prima aparitie in public cu amanta! A fost la nunta Roxanei de la Trident, fara Madalina Ghenea, dar cu noua iubita

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Matei Stratan, prima aparitie in public cu amanta! A fost la nunta Roxanei de la Trident, fara Madalina Ghenea, dar cu noua iubitaicon photo
 
Dezvaluiri bomba in cazul despartirii lui Matei Stratan de Madalina Ghenea. Afaceristul s-ar fi afisat deja cu o alta femeie.
 
Cristi Brancu a dezvaluit ca Matei Stratan a fost la nunta verisoarei sale, Roxana de la Trident, alaturi de noua iubita, nu de Madalina Ghenea, mama copilului sau. 
 
 
"Roxana de la Trident s-a căsătorit în acest weekend. E o iubire foarte puternică, de ceva vreme (...) Roxana este verişoara lui Matei... La această căsătorie Mădălina nu a fost, dar Matei da, insoţit de persoana aceea (n.r. presupusa amantă)", a declarat Cristi Brancu. S-ar putea ca persoana să lucreze unde lucreze el. 
 
Matei Stratan, prima aparitie in public cu amanta! A fost la nunta Roxanei de la Trident, fara Madalina Ghenea, dar cu noua iubita
 
El lucreaza în acelaşi loc unde locuieşte. Dacă urcă cineva în apartament şi iese din altă parte, nu ai de unde să ştii treaba asta", a declarat Cristi Brancu in emisiunea pe care o modereaza. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune