Vedete

Medicul care l-a operat pe Daniel Ionascu, primele declaratii despre starea avocatului: "E vorba de un traumatism sever"

Daniel Ionascu a fost implicat intr-un accident rutier si a fost transportat, de urgenta, la spital. Medicul care l-a operat pe avocat a marturisit ca acesta e in afara oricarui pericol.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Medicul care l-a operat pe Daniel Ionascu, primele declaratii despre starea avocatului: "E vorba de un traumatism sever"icon photo

 


"Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii", a spus prof. dr. Ioan Lascăr.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune