HOMEPAGE

Melanie Griffith, dezvăluire incredibilă! Actriţa suferă de epilepsie: „Am avut această criză majoră…”

Celebra actriţă Melanie Griffith a dezvăluit că suferă de epilepsie, diagnostic pe care l-a primit în urmă cu şase ani de zile. De asemenea, ea a mărturisit că a suferit două crize puternice.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 oct 2017Actriţa în vârstă de 60 de ani a luat parte la un panel despre sănătatea cerebrală a femeilor, moderat de actriţa Sharon Stone, care a suferit şi ea un accident vascular cerebral în 2001. În timpul evenimentului, ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu epilepsie în urmă cu şase ani.

Înainte de a afla acest diagnostic, ea a suferit două crize, în timpul Festivalului de Film de la Cannes în 2011.„Am avut această criză majoră şi m-au dus la spitalul din Cannes şi apoi m-au adus înapoi la barcă”, a spus Melanie Griffith. „Şi apoi am avut o altă criză şi m-am întors la spital. Mi-au făcut un EEG şi au început să privească lucrurile serios”.
 


„Când m-am întors (în SUA), am fost diagnosticată cu epilepsie, dar până atunci, timp de 20 de ani, nimeni nu a acordat suficientă atenţie pentru a-mi pune acest diagnostic”, a continuat ea.

De asemenea, îndrăgita actriţp a mai precizat că n-a mai avut convulsii de patru ani de zile, iar cele pe care le-a făcut au fost cauzate de sres: „Am fost extrem de stresată. Fiecare criză pe care o aveam era într-un moment când eram extrem de stresată”, a spus ea lăsând să se înţeleagă că a avut mai puţine crize după divorţul de actorul Antonio Banderas, care a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, după 18 ani de mariaj.

print
Stiripesurse.ro
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
X