Actual

Membrii familiei Matac au devenit proprietarii apartamentului daruit de Gigi Becali! Cum arata locuinta cu 4 camere si cum au reactionat cand au deschis usa noii lor case

Astazi, membrii familiei Matac au semnat actele si au devenit proprietarii unui apartament de 4 camere.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 27 Ianuarie 2016 00:00

Familia Matac si-a facut astazi bagajele. Au pus in saci menajeri putinele hainute pe care le aveau, rechizitele lui Mario, actele importante si nu au uitat nici de iconite.


A trecut o saptamana de la anuntul lui Gigi Becali care impresionat de lacrimile Georgianei matac si de conditiile mizere in care traia familia a decis sa le daruiasca o locuinta. Astazi familia Matac a mers la notar pentru a deveni proprietari cu acte in regula ai unui apartament cu 4 camere.

Pana si Daniel, fostul proprietar al apartamentului care de astazi apartine familiei Matac a fost impresionat de cazul lor.Fost proprietar apartament: Da, am vazut pe internet si am vazut despre ce este vorba. Este si un  biaetel si este o situatie nefericita pentru ei si ma bucur ca pot sa-I ajut si implicit dumneavoastra ma ajutati si pe mine cu vanzarea apartamentului.

Este un apartament complet utilat mobilat cu tot ce este nevoie. In 2011 s-a cumparat toata mobila s a facut partea electrica, partea de de tevaraie. Totul s-a aranjat este totul nou cumparat de mine cu aparatura. Totul este in regulam, este facut ca pentru mine, a adaugat barbatul.

Capul familiei Matac nu s-a putut abtine si a inceput sa planga de fericire.

Domnul Matac: Chiar vreau sa I multumesc si dansului pe aceasta cale ca ne lasa tot ce e aici.


Se pare ca Gigi Becali a avut si o cerere deosebita si anume ca toti membrii familiei sa fie proprietari, bineinteles, cu exceptia lui Mario care e minor.

Apartamentul are 4 camere. Llivingul e spart cu bucataria si are cm 15 metri patrati. Sunt 2 camere: una cu balcon de 10, una de 13,5. Familia matac nu are voie sa-l vanda sau sa-l gireze timp de 10 ani.

Familia Matac si-a vazut pentru prima data casa in direct, la WOWbiz. Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie. Bucataria e complet utilata cu plita, aragaz, frigider, centrala termica si tot ce e util pentru ca familia sa traiasca in conditii umane.

"Nu indraznesc sa intru", a spus emotionat Ion Matac.

 

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X