Actual

Membrii familiei Matac au devenit proprietarii apartamentului daruit de Gigi Becali! Cum arata locuinta cu 4 camere si cum au reactionat cand au deschis usa noii lor case

Astazi, membrii familiei Matac au semnat actele si au devenit proprietarii unui apartament de 4 camere. ##VIDEO400569##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 ian 2016

Familia Matac si-a facut astazi bagajele. Au pus in saci menajeri putinele hainute pe care le aveau, rechizitele lui Mario, actele importante si nu au uitat nici de iconite.


A trecut o saptamana de la anuntul lui Gigi Becali care impresionat de lacrimile Georgianei matac si de conditiile mizere in care traia familia a decis sa le daruiasca o locuinta. Astazi familia Matac a mers la notar pentru a deveni proprietari cu acte in regula ai unui apartament cu 4 camere.

Pana si Daniel, fostul proprietar al apartamentului care de astazi apartine familiei Matac a fost impresionat de cazul lor.Fost proprietar apartament: Da, am vazut pe internet si am vazut despre ce este vorba. Este si un  biaetel si este o situatie nefericita pentru ei si ma bucur ca pot sa-I ajut si implicit dumneavoastra ma ajutati si pe mine cu vanzarea apartamentului.

Este un apartament complet utilat mobilat cu tot ce este nevoie. In 2011 s-a cumparat toata mobila s a facut partea electrica, partea de de tevaraie. Totul s-a aranjat este totul nou cumparat de mine cu aparatura. Totul este in regulam, este facut ca pentru mine, a adaugat barbatul.

Capul familiei Matac nu s-a putut abtine si a inceput sa planga de fericire.

Domnul Matac: Chiar vreau sa I multumesc si dansului pe aceasta cale ca ne lasa tot ce e aici.


Se pare ca Gigi Becali a avut si o cerere deosebita si anume ca toti membrii familiei sa fie proprietari, bineinteles, cu exceptia lui Mario care e minor.

Apartamentul are 4 camere. Llivingul e spart cu bucataria si are cm 15 metri patrati. Sunt 2 camere: una cu balcon de 10, una de 13,5. Familia matac nu are voie sa-l vanda sau sa-l gireze timp de 10 ani.

Familia Matac si-a vazut pentru prima data casa in direct, la WOWbiz. Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie. Bucataria e complet utilata cu plita, aragaz, frigider, centrala termica si tot ce e util pentru ca familia sa traiasca in conditii umane.

"Nu indraznesc sa intru", a spus emotionat Ion Matac. ##VIDEO400569##

 

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X