Biz

Mesajul emotionant al lui Cornel Gales catre unul dintre fiii Ilenei Ciuculete! Vaduvul face primul pas spre marea impacare! "Cristi, te consider ca pe propriul meu copil, fac apel la tine!” EXCLUSIV

Cornel Gales ii transmite un mesaj emotionant lui Cristi Sfetcu, fiul sotiei sale, cu care nu isi mai vorbeste de o perioada de timp, dar ar vrea sa reia legatura.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 aug 2017

De aproape doua luni, Cornel Gales si fiii sotiei sale, Mugurel si Cristi Sfetcu, au intrerupt orice forma de comunicare si au pus cruce relatiei “de rudenie” ce ii unea. Zilele si saptamanile care s-au scurs de cand nu isi vorbesc au trecut cu greutate pentru sotul artistei, Cornel Gales ajungand pe langa singuratate sa simta si gustul amar al dezamagirii.

Inlaturat cu brutalitate din familia cantaretei de muzica populara, o familie pe care pana nu demult o considera ca fiind a sa, vaduvul a ajuns astazi sa aiba un singur mare regret. (De ce tot amana Cornel Gales sa se mute in noua sa casa) 

Mai exact, acela ca fiul Ilenei Ciuculete, Cristi Sfetcu, cel cu care avea o relatie apropiata si se intelegea perfect, a ajuns sa nu mai vorbeasca cu el.

Astazi, pentru prima oara de la izbucnirea scandalului, Cornel Gales face un pas ferm spre marea impacare si lasa sa se inteleaga clar ca este dispus sa ierte si sa uite toate vorbele care s-au spus in deja celebrul scandal purtat cu fiii sotiei sale. Cu toate acestea, el doreste sa se impace doar cu Cristi Sfetcu, nu si cu Mugurel, respectiv primul nascut al Ilenei Ciuculete.

 

                                                 Citeste continuarea in pagina urmatoare

 

                                                

 

 

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X