Vedete

Mezinul familiei Gorecki se insoara: Ismet si Gulizar fac nunta, azi, in "Dragoste si ura"

La conacul Gorecki lucrurile par sa se precipite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mezinul familiei Gorecki se insoara: Ismet si Gulizar fac nunta, azi, in "Dragoste si ura"icon photo

Faptul ca Safiye este insarcinata nu-i pica bine tinerei Sevda care incearca, la indemnul sotului ei, sa puna mana pe o mare parte din avearea familiei. Cemal este convins ca fiica lui este manipulata de Ilyas si incearca sa se descotoroseasca de acesta. 

Aflat sub amenintare, Ismet consimte sa se casatoreasca cu Gulizar, insa el este indragostit de Pembe.

Pe de alta parte, si Pembe il iubeste pe Ismet si vestea casatoriei a picat ca un traznet. Vazand cat de mult sufera fiica ei cea mica, Hasibe incearca, prin orice mijloace, sa impiedice realizarea cununiei dintre Ismet si Gulizar insa, cu tot efortul depus de aceasta, lucruri neasteptate se vor intampla la petrecerea celor doi.

Gulizar isi iese din minti la propria nunta. Ce se intampla la nunta aflati azi, de la 20.00, in "Dragoste si ura", la Kanal D. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune