Biz

FOTO EXCLUSIV! Madalin Ionescu, farsa criminala la Revelionul WOWbiz! Prezentatorul tv, la un pas sa faca infarct in propria casa... cu un mort in sufragerie! Ce s-a intamplat exact aflati diseara, la Revelionul WOWbiz, incepand cu 21.45, pe Kanal D

Madalin Ionescu a fost victima unei farse horror, pusa la cale de echipa WOWbiz.
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 31 Decembrie 2015 02:00

Ce se intampla exact si cum ajunge Madalin Ionescu sa aiba palpitatii si sa fie la un pas de infarct, nu o sa va spunem si va lasam sa aflati singuri urmarind, in aceasta seara, la Revelionul WOWbiz, cea mai tare farsa a anului.

Cert este ca prezentatorul se trezeste cu un mort in sufragerie, in toiul noptii, si este la un pas sa intre in puscarie.

A, si va mai dezvaluim ceva: complice a fost frumoasa lui sotie, Cristina Siscanu, care dovedeste ca are reale veleitati de actrita, dincolo de pijamaua sexy din satin rosu pe care o poarta la filmare!

Nu pierdeti, cel mai tare Revelion tv, Revelionul WOWbiz, diseara, la Kanal D, incepand cu ora 21.45.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X