Vedete

Mihaela Radulescu, declarata vedeta cu un corp perfect. Cine spune despre diva ca este "definitia femeii frumoase si de succes!”

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, marturiseste ca, din showbiz-ul romanesc, o admira cel mai mult pe Mihaela Radulescu, vedeta cu care a colaborat, de altfel, in urma cu zece ani, pe cand era invitata in emisiunile acesteia de la trustul lui Dan Voiculescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Mihaela Radulescu, declarata vedeta cu un corp perfect. Cine spune despre diva ca este "definitia femeii frumoase si de succes!”icon photo

Kinga o descrie pe Mihaela Radulescu drept “definitia femeii frumoase si de success” si spune ca o admira pentru ca face ceea ce simte, nu se teme de obstacole si stie sa isi impuna punctul de vedere, fara a-i fie teama de critici. (declaratie halucinanta data de primul sot al Mihaelei Radulescu despre perioada petrecuta la puscarie)

 

Dincolo de acestea, Kinga apreciaza atentia pe care vedeta de televiziune o acorda sportului si stilului de viata sanatos.

“Am admirat-o dintotdeauna pe Mihaela Radulescu pentru cariera ei si pentru modul in care arata. Are un corp perfect, frumos lucrat, si dovedeste ca stie sa traiasca viata dincolo de orice idei preconcepute. Ii admir creativitatea si munca. Este definitia femeii frumoase si de succes. Pentru cariera mea ea a reprezentat un ajutor de nadejde la inceput, cand m-a invitat in emisiunea ei. A sarit pe ghete Kangoo Jumps alaturi de mine, a urmat atunci programul meu de sport si a spus ca avea si ea aceeasi incaltaminte  in masina oriunde calatorea. Mihaela este o femeie asumata, care isi traieste viata asa cum si-a propus, fara sa ofere explicatii nimanui. Este un exemplu de vointa si de perseverenta. Ma bucur pentru tot ceea ce realizeaza si ii multumesc ca mi-a fost alaturi la inceputuri”, declara Kinga Sebestyen.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”icon photo

Vedete

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”

Alina este una dintre cele 11 concurente de la “Bravo, ai stil! All Stars”. Frumoasa blonda a fost concurenta si in primul sezon al show-ului.

Titlu secțiune