Vedete

Mihai Albu spune cu adevarat care este motivul divortului: "S-a apucat de o facultate la 31 de ani, s-a angrenat in proiecte si a lasat familia pe locul 2"

Mihai Albu a recunoscut in sfarsit care a fost motivul pentru care el si Iulia au decis sa o ia pe cai separate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Designerul sustine ca fosta lui sotie se ocupa mai multe de cariera decat de familie. El spune ca nu mai petreceau timp impreuna si ca ajunsesera sa se intalneasca mai mult la proiecte pe care le aveau impreuna decat acasa.


"Nu ne impacam, mergem pana la capat, in principiu am demarat actele, la noi nu  a fost ruptura din lipsa dragostei, ci de timp petrecut impreuna, care nu ca ne-a indepartat, dar ne-a macinat. S-a angrenat in niste prioiecte si a trecut familia pe locul doi si eu sunt un tip ocupat, ea a fost mai ocupata decat mine, daca a ales sa faca o facultate la zi, dar nu e timp, la 31 de ani nu mai faci facultate la zi, eu o sustin, dar unde mai e viata de familie? Cand ne vedeam din cand in cand erau certuri, nici nu mai aveam timp sa mai discutam de familie. Am zis sa gasim o cale si am ajuns la solutia asta, nu am prins-o cu altul si nu am prins-o cu altul. Am ajuns sa ne vedem mai des cand aveam proiecte impreuna, nu e normal. Mi se pare ca am ales o cale foarte buna, pe care si ea a acceptat-o"
a spus Mihai Albu pentru WOWbiz.


Iulia Albu a suferit dupa divort: "Am plans de mi-au iesit ochii din cap. Desi ma uit la Suleyman nu ma impac cu Mihai, nu sunt adepta telenovelelor"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune