Vedete

Mihai Morar, amenintat de Iulia de la Abracadabra: "Esti un pervers! Nu stiu daca poti intelege, dar pe mine ma doare in cot" - Citeste toate mesajele pe care i le-a trimis

Mihai Morar este foarte suparat pe Iulia de la Abracadabra, care l-a amenintat in miez de noapte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Mihai Morar, amenintat de Iulia de la Abracadabra: "Esti un pervers! Nu stiu daca poti intelege, dar pe mine ma doare in cot" - Citeste toate mesajele pe care i le-a trimisicon photo
"Reciteam mesajele pe care le-am primit azi noapte de la Iulia de la Abracadabra şi efectiv nu-mi vine să cred că este ea. In urma cu cateva saptamani, era o mamă disperată, avea un copil bolnav, traia din pensia mamei. La doua saptamani dupa, a decis sa se opereze, asta in conditiile in care a plecat dintr-un apartament in care a lasat multe datorii. Momentul revoltător vine abia acum", a spus Mihai Morar.

In emisiunea lui, Mihai a avut-o ca invitata pe proprietara apartamentului in care locuia blonda.

"Statea gratis acolo, nu platea chirie. Tot ce trebuia sa achite erau facturile de la utilitati", a spus femeia.

Iulia l-a acuzat pe sotul proprietarei ca a bruscat-o. "M-a luat de par, m-a trantit afara, a venit peste mine in casa la 11 noaptea. A batut o mama singura. A chemat Protectia Copilului. Cum sa bati o femeie cu un copil de 8 luni. A venit si m-a batut", a acuzat Iulia."Vecinele mi-au povestit ca Iulia a iesit in strada, a batut in toate usile sa o ajute cineva. Sotul mi-a spus ca Iulia l-a provocat. I-a spus ca e o mama cu copil mic si ca nu o poate da afara. El a luat-o de maini si a scos-o afara si a inchis usa", a spus proprietara.

Mihai Morar, amenintat de Iulia de la Abracadabra: "Esti un pervers! Nu stiu daca poti intelege, dar pe mine ma doare in cot" - Citeste toate mesajele pe care i le-a trimis

"Iulia se plangea ca nu are unde sa stea, ca o dati afara, dar ea mi-a povestit, aici, pe canapea ca ea sta in apartamentull vostru fiindca ati lasat-o sa stea fiindca v-a fost mila de ea. Dar Iulia are un apartament in care sta cu chirie. Noi am chemat Protectia Copilului ca sa nu stea in strada cu copilul. Eu nu inteleg cum poateea sa se gandeasca sa isi puna silicoane cand se plange ca nu are mancare sa ii dea copilului. Va rog sa vedeti ce mesaje mi-a trimis mie Iulia azi noapte, mie si echipei mele", a spus Mihai.

Iata ce mesaje a primit la miezul noptii de la Iulia:

"Fa-ma sa inteleg de ce a trecut o saptamana de cand v-am rugat sa va ocupati de facturi. Cablul e taiat, telefonul, gazele si lumina au preaviz"

"Nici femeie de serviciu daca voiam sa fiu nu puteam fara buletin si acte. Am venit fix ca refugiatii din Siria cu un copil in brate"

"Ma culc si ma scol intr-o lume noua"

"Nu stiu daca poti intelege in gandirea aia sub medie, dar pe mine ma doare in cot. Sunt cetatean american si maine seara eu am plecat din tara. Sa stai departe de jeguri umane ca tine. Si am bani de bilet. Hai sa spun cine esti tu, in lumea mea civilizata si occidentala, tu nu existi. In Romania poate esti ceva, dar in realitate esti un pervers. Vrei emisiune? Suna maine la Ambasada sa iti spuna ei de unde sa iei un interviu! Cine rade la urma rade mai bine. Si oamenii de genul asta nu au nicio relevanta in viata mea. V-ati suparat ca nu mai colaborez! Emisiunile tale sunt material pentru proces, desteptule"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune