Vedete

Mihai Traistariu, dat in judecata de o echipa de compozitori straini: „E un escroc!“ Ce acuzatii i se aduc

O echipă de compozitori străini îl acuză pe Mihai Trăistariu de neseriozitate şi susţine că îl va da în judecată pentru că s-a înscris la Eurovision România 2018 cu o altă piesă decât cea pe care ei au compus-o special pentru el şi în care au investit mii de euro. Pe de altă parte, finalistul competiţiei locale recunoaşte că a primit mai multe melodii, însă nu a păcălit pe nimeni niciodată, precizând şi că nu există bază legală pentru un proces.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Mihai Traistariu, dat in judecata de o echipa de compozitori straini: „E un escroc!“ Ce acuzatii i se aducicon photo
 
O echipă de compozitori scandinavi îl ameninţă pe Mihai Trăistariu cu un proces în instanţă. Potrivit ESCCovers.com, compozitorii au creat o piesă pentru cântăreţul român pe care acesta „a ales-o în mod explicit dintre mai multe piese“ pentru a o înscrie în concursul Eurovision România 2018. Mai exact, Trăistariu le-ar fi confirmat că piesa compusă de ei este cea cu care va intra în competiţie, însă aceştia aveau să afle ulterior că artistul a ales o altă piesă, „Heaven“, cu care a şi ajuns în finala Eurovision România 2018. 
„Până în momentul lansării pe YouTube a piesei pentru Eurovision 2018, echipa de compozitori credea că Mihai va intra cu piesa compusă de ei. Cu toate acestea, ei au observat că Mihai a încărcat o piesă complet diferită pe YouTube ca fiind cea oficială, realizată de alte persoane“, spun compozitorii. 
 
Citeste continuarea pe Adevarul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune