Vedete

Miki se pregateste de o revenire spectaculoasa in lumea muzicii! Solista s-a transformat uluitor!

Miki, fosta solista a trupei K-pital, a trecut printr-o schimbare radicala de look. Ea se pregateste sa-si relanseze cariera muzicala dupa mai multi ani de pauza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Miki se pregateste de o revenire spectaculoasa in lumea muzicii! Solista s-a transformat uluitor!icon photo
Miki pregateste o revenire spectaculoasa in lumea muzicala, care va avea loc in aceasta vara.  „Este aproape gata un single nou, se numeste „Doi la singular”, este compus de Gheorghe Papagheorghe, si este melodia perfecta pentru vara aceasta pe care o dedic tuturor cu mare drag.”, spune Miki. (Citeste si: Miki arata "beton" pentru varsta ei! Ghici cati ani are solista!)

Miki se pregateste de o revenire spectaculoasa in lumea muzicii! Solista s-a transformat uluitor!
Solista a inceput deja pregatirile si si-a schimbat radical look-ul, cu ajutorul hairstylist-ul Adrian Perjovschi. Ea are acum o noua tunsoare si o noua culoare de par. „Simteam nevoia unei schimbari radicale de look de foarte mult timp, asa ca propunerea echipei Jovsky Studio si a stilistei mele, Eniko Szanto, a venit in cel mai potrivit moment. Am colaborat foarte bine cu ei, sunt profesionisti, m-au rasfatat si m-am lasat pe mana lor cu maxima incredere”, povesteste Miki care a renuntat la 15 cm de par. Schimbarea a facut parte din proiectul „Transformari radicale by Jovsky Studio”, lansat de celbrul hairstylist cu cativa ani in urma si prin care au trecut zeci de vedete, pan acum. 
Miki se pregateste de o revenire spectaculoasa in lumea muzicii! Solista s-a transformat uluitor!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune