Vedete

Minodora, apel disperat la toti admiratorii Denisei! A aflat care este starea artistei: "Nu este bine, ea nu..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Minodora, apel disperat la toti admiratorii Denisei! A aflat care este starea artistei: "Nu este bine, ea nu..."
 
Minodora, prietena si colega de breasla cu Denisa Raducu, face apel la toti cei care o cunosc pe artista. Vedeta sustine ca starea cantaretei este tot mai grava si spune ca stie acest lucru din surse sigure.
 
 
"Vreau sa vorbim niste lucruri serioase, sunt nervoasa, tremur de nervi. Sunt suparata pe o parte din lume, o parte dintre oameni. Va rog din suflet sa nu mai spuneti «Manelista», spuneti «Denisa, artista», «Denisa, cantareata». Acest copil este bolnav. 
 
Fac un apel la toti oamenii sa nu mai jigneasca, am citit tot felul de comentarii. Nu faceti altceva decat sa transmiteti un gand bun pentru Denisa artista, un gand bun sau, daca nu e prea mult, o rugaciune. Daca nu puteti sa spuneti o rugaciune, nu o faceti. Stiu din sursa sigura: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau sa se faca un apel... asa cum toata lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabita, sa faca acelasi lucru si pentru ea. Nu este bine, nu are o stare buna. Tot ce putem face e sa ne ruga", a spus Minodora intr-o emisiune TV.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune