Vedete

Mioara Roman, bolnava la pat! Nu a mai fost niciodata atat de grav: "A slabit si doarme cu pastilele sub perna"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mioara Roman, bolnava la pat! Nu a mai fost niciodata atat de grav: "A slabit si doarme cu pastilele sub perna"
Inceputul de an a fost pana acum unul dificil pentru Mioara Roman Fosta sotie a a lui Petre Roman s-a pricopsit cu o viroza puternica si care a tinut-o imobilizata la pat, inca din perioada Sarbatorilor. (Oana Roman o sa lesine cand va afla asta! Marius Elisei a cautat-o pe fosta iubita! Iata dovada)

Mioara Roman nu a mai iesit din casa de aproximativ o luna de zile, motiv pentru care a fost nevoita sa renunte si la cursurile de limba araba, pe care le preda la Universitatea Dimitrie Cantemir.

"Nu am fost niciodată atât de bolnavă. Se întâmpla în tinereţe să am trei bolnavi în casă, pe Oana, pe Catinca şi pe Petre, iar eu să nu am nimic şi să-i tratez pe toţi. Acum, din cauza vârstei, se resimte boala mult mai puternic. Fac 77 de ani în aprilie, dar eu nu am avut viroză în viaţa mea. Au început să mă doară muşchii, spatele, să fac febră, apoi am început să tuşesc. Au venit medicii acasă, mi-au dat tot soiul de medicamente, am avut în permanenţă o persoană care m-a ajutat. Sărbătorile le-am petrecut în pat. Doar în seara de Crăciun m-am mişcat puţin, în rest am stat ţintuită la pat. Nu am chef de nimic. Am preferat să nu mă duc nici măcar la cursuri zilele astea”,
a declarat Mioara Roman pentru Click.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune