Biz

Mirabela Dauer a inceput sa planga, dupa ce a cantat la Festivalul Electric Castle: "Copiii acestia... "

"Ioane, ioane", "Fotoliul din odaie" sau "Ce mica-i vacanta mare" au fost piesele care i-au tinut in priza pe tinerii veniti la Festivalul Electric Castle. Mirabela Dauer si Corina Chiriac au dat start distractiei la Bontida, iar publicul a fost in delir.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 iul 2017
MIRANELA DAUER: „Sunt foarte fericita. Acum cateva zile a fost ziua mea, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit in viata mea”.
 
Reactia Corinei Chiriac cand a aflat unde canta este surprinzatoare: „Aoleo, zic, nu ma mai duc!” Dar pana la urma, Corina Chiriac s-a lasat convinsa de organizatorii festivalului si a cantat, aseara, la Electric Castle.
 
Tinerii s-au dezlantuit  pe muzica vedetelor Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Au cantat impreuna cu artistele versurile pieselor, care in anii  80-90 erau in topul preferintelor  printre petrecareti, potrivit Stirile Kanal D.
Ajunsa la varsta de 70 de ani, Mirabela Dauer s-a simtit ca la 20, pe scena. Artista a tinut ritmul cu tinerii din public si le-a dat indicatii.
Mirabela Dauer a fost coplesita de emotii cand a vazut cati tineri canta cu ea.
 
MIRABELA DAUER: „Copiii acestia imi stiau versurile mele si atunci cum sa nu plangi, am plans de fericire”.
 
 
print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
X