Vedete

Mirabela Dauer a inceput sa planga, dupa ce a cantat la Festivalul Electric Castle: "Copiii acestia... "

"Ioane, ioane", "Fotoliul din odaie" sau "Ce mica-i vacanta mare" au fost piesele care i-au tinut in priza pe tinerii veniti la Festivalul Electric Castle. Mirabela Dauer si Corina Chiriac au dat start distractiei la Bontida, iar publicul a fost in delir.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Mirabela Dauer a inceput sa planga, dupa ce a cantat la Festivalul Electric Castle: "Copiii acestia... "
MIRANELA DAUER: „Sunt foarte fericita. Acum cateva zile a fost ziua mea, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit in viata mea”.
 
Reactia Corinei Chiriac cand a aflat unde canta este surprinzatoare: „Aoleo, zic, nu ma mai duc!” Dar pana la urma, Corina Chiriac s-a lasat convinsa de organizatorii festivalului si a cantat, aseara, la Electric Castle.
 
Tinerii s-au dezlantuit  pe muzica vedetelor Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Au cantat impreuna cu artistele versurile pieselor, care in anii  80-90 erau in topul preferintelor  printre petrecareti, potrivit Stirile Kanal D.
Ajunsa la varsta de 70 de ani, Mirabela Dauer s-a simtit ca la 20, pe scena. Artista a tinut ritmul cu tinerii din public si le-a dat indicatii.
Mirabela Dauer a fost coplesita de emotii cand a vazut cati tineri canta cu ea.
 
MIRABELA DAUER: „Copiii acestia imi stiau versurile mele si atunci cum sa nu plangi, am plans de fericire”.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune