Vedete

Mirabela Dauer a luat o bataie crunta cu cureaua! "Aratam ca o zebra"

Artista a povestit cum a fost batuta de tatal ei pentru ca a venit tarziu acasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Mirabela Dauer a fost avertizata de mama ei, insa nu a avut ce sa faca si a intrat in casa. Acolo, parintele ei a intampinat-o cu cureaua.

“A fost prima oara in viata mea cand, in loc sa vin acasa la 10, am venit la 4 dimineata. Am stat la chef. Era ziua unei colege de scoala. Parintii colegei mele au vorbit cu parintii mei sa ma lase la chef, cum era pe atunci. Si m-au lasat, cu conditia sa vin pana la ora 10 seara. Petrecerea a inceput la 8. Cum sa stau pana la 10? Atunci am baut pentru prima oara... Au facut ei un fel de punch dulce, am baut un paharel si m-am indragostit de primul meu sot. Era mai mare cu 3-4 ani ca mine. A venit cu iubita acolo, dar a plecat cu mine, la 4 dimineata. Maica- mea ma astepta in capul scarilor si mi-a spus:  'Maine dimineata iei bagaju’ si pleci la sor-ta, ca te omoara taica-tu’. Dar unde sa ma duc la ora aia? De nebuna pe strazi?! Aveam 16 ani. Am intrat in casa si stiu ca m-am trezit putin zebra. M-a batut tata cu cureaua. Prima bataie pe care am primit-o si ultima”, a dezvaluit Mirabela Dauer la Antena 2.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune