Biz

Moment plin de emotie cu Teo la Wowbiz! Vezi dialogul dumnezeiesc avut de vedeta cu Sarbu, pe patul de spital! "Sansele mele de supravietuire erau mici dar mi-a spus ca vom pleca impreuna de acolo"

Teo Trandafir a rememorat perioada grea pe care a trait-o cand se afla la spital in Viena. Atunci, medicii erau rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire, insa un om s-a luptat pentru ca ea sa traiasca: Adrian Sarbu.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 sep 2013

Teo Trandafir a povestit la WOWbiz cum a decurs reintalnirea cu fostul ei sef de la PRO TV. Sarbu a mers dupa ea la Viena si i-a garantat ca vor pleca impreuna de acolo, desi nu isi mai vorbisera de ani de zile dupa ce Teo plecase de la PRO TV.

"Nu mi-am ingaduit sa ma cert cu acest om. O relatie ca asta nu s-a incheiat. a avut perioadele ei. Un prieten ca asta nu se lasa. Un prieten nu se lasa la greu. Nu am vorbit niste ani. La vremea respectiva ma gandeam zilnic la asta. Ma gandeam unde ma aflu, ce am facut, unde ma indrept.

Eram pe un pat de spital si a aparut. Eram socata, stiam ca s-a cam terminat. Stiam ca nu mai am sanse mari de supravietuire nu mai sunt. A aparut langa mine, elegant. I-am spus: Daca as fi stiut ca avem aceste conversatii, as fi ras. Si mi-a raspuns: 'Atunci razi pentru mine, Teo!", a spus Teo Trandafir la WOWbiz.

"Mi-a spus ca trebuie sa am incredere. Medicii stiau ca s-a terminat. M-a intrebat: Ai avut incredere in mine vreodata? DA. Atunci noi vom pleca impreuna de aici. Acest noi te ajuta, daca are cine sa iti spuna acuma, te ridici", a explicat ea.

print
Stiripesurse.ro
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
X