Vedete

Monica Davidescu vrea sa devina din nou mama!

Monica Davidescu este o femeie fericita din toate punctele de vedere! Actrita are o cariera stralucita, un sot care o respecta si o iubeste si o minunatie de copil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Gabriela Grigoriev


Desi are 40 de ani, Monica Davidescu si-ar dori sa mai aduca pe lume inca un copil. Monica si Aurelian au o fetita in varsta de doi ani care a venit pe lume cand nu se asteptau, dupa cum ne-a declarat actrita.

Se pare insa ca varsta nu o impiedica sa se gandeasca in a-i face un fratior sau o surioara Dorei.

Asta nu depinde neaparat de noi, ci de Dumnezeu pentru ca sunt convinsa ca in general copiii vin de la Dumnezeu. Da, sigur ca ne mai dorim… poate suntem un pic mai batrani, dar ne dorim. Dora a venit cand trebuia sa vina, poate mai tarziu decat am sperat noi, dar a venit la momentul potrivit. Asa a fost sa fie. Si acum… vom vedea”, a declarat Monica Davidescu pentru WOWbiz.ro.

Desi micuta Dora a implinit doi ani, Aurelian si Monica inca n-au dat-o la gradinita. “Dora are abia doi ani si doua luni. Din toamna vrem sa o dam la gradinita. Incepand din vara o sa ne facem programul in asa fel incat unul dintre noi sa fie liber dimineata si unul dupa-amiaza ca sa aiba cine sa o duca sis a o aduca pe Dora de la gradinita”, ne-a mai spus actrita.Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune