Vedete

Monica Gabor, anunt despre sora ei mai mica: "O persoana atat de speciala si minunata..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Monica Gabor, anunt despre sora ei mai mica: "O persoana atat de speciala si minunata..."icon photo
Monica Gabor a reusit sa pastreze o relatie apropiata cu cele doua surori ale sale, in ciuda faptului ca se afla la mare departare de ele, tocmai peste Ocean.


Fosta doamna Columbeanu i-a transmis surorii sale mai mici, Ramona, o urare de "La multi ani", cu ocazia zilei sale de nastere. Mentionata in discutie a fost si Alina, sora mai mare care traieste cu familia in continuare la Bacau.


"La mulţi dragă surioară, Ramona Gabor! Happy Birthday to our amazing sister! Eu şi toţi cei care te cunoaştem şi te iubim îţi dorim îndeplinirea tuturor dorintelor. Eu şi Alina nu ne putem imagina cum ar fi fost copilăria noastră fără tine, o persoana atât de specială si minunată! Te iubim şi abia aşteptăm să te sărbătorim şi în Los Angeles! Te aşteptam cu mare drag!", a spus Monica, pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune