Biz

Monica Gabor, mandra foc de fetita ei! Vezi cum a detonat internetul Irina Columbeanu la doar 10 ani

Irina Columbeanu, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu a crescut si a mostenit tot ce este mai frumos de la parintii sai. Acum, ea face furori pe internet.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 feb 2017

In varsta de doar 10 ani, Irina este extreme de talentata si este la curent cu retelele de socializare. Prin intermediul unei aplicatii, fetita a realizat un filmulet care are peste 5 mii de vizualizari, iar mama sa l-a preluat si i-a rugat pe fani sa o urmareasca pe micuta.

“Buna dimineata! Iubita mea fiica este live. Dati-i va rog un follow!”, a scris Monica pe facebook.

De altfel, Monica este foarte mandra de fetita ei. Si internautii au fost uimiti de aparitia micutei. “Foarte frumoasa. Sa va traiasca printesa”, “Poate ajunge o mare cantareata”, “Superba”, au scris fanii.

Fetita deja urca pe podimurile de moda si imbraca tinute realizate de designerii romani. Irina a luat parte la mai multe show-uri de moda pana acum, de aici si pasiunea pentru aceasta lume. Fetita este frumoasa si multi dintre cei care au urmarit-o spun ca daca va continua pe acest drum, cu siguranta va avea o cariera de success.

 

print
Stiripesurse.ro
A murit fosta nora a lui Nicolae Ceasusescu! Care a fost ultima dorinta a femeii care i-a fost alaturi lui Valentin Ceausescu
A murit fosta nora a lui Nicolae Ceasusescu! Care a fost ultima dorinta a femeii care i-a fost alaturi lui Valentin Ceausescu
X