Vedete

Monica Gabor, sfasiata de durere: "I-am aprins cateva lumanari. Durerea e de neimaginat..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Monica Gabor, sfasiata de durere: "I-am aprins cateva lumanari. Durerea e de neimaginat..."icon photo
Monica Gabor s-a aratat profund afectata de disparitia fulgeratoare si tragica a frumoasei Anastasia Cecati, actrita si model din Republica Moldova si care daduse lovitura si in Romania.

Monica Gabor a empatizat mult cu aceasta tanara si, desi nu a cunoscut-o niciodata, s-a rugat si a aprins cateva lumanari pentru ea.


Nu am cunoscut-o niciodata, dar inima mea e rupta in doua. I-am aprins cateva lumanari, sper ca familia sa aiba puterea sa indure aceasta durere care e de neimaginat", a scris Monica pe profilul de Instagram al fetei.


Anastasia Cecati a fost ucisa cu brutalitate de sotul ei, in apartamentul in care locuiau impreuna in Chisinau. Ulterior, sotul s-a sinucis si s-a aruncat de la etajul 7.
Tanara avea 31 de ani si devenise mama de curand.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune