Biz

Monica Pop a invins cancerul si a inceput sa se puna pe picioare! Cum arata acum, dupa ce a luptat cu boala crunta

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

La jumatatea lunii aprilie a anului trecut, Monica Pop facea anuntul socant: cancerul de colon de care suferise in urma cu trei ani si de care credea ca scapase a recidivat. Medicul oftalmolog nu a renuntat si a luptat cu boala.
A trecut printr-o operatie si multe tratamente, insa acum se simte bine si a inceput sa-si revina.
"Cancerul se vindeca, nu e incurabil. Acum, procentul de deces e de 20%. Acum cativa ani, 1 la 27 de oameni faceau cancer, acum e 1 la 4. Eu nu am avut cazuri de cancer in familie, sunt agitata, stresata. Nu pot sa ma linistesc. Ce fac medicii la terapie intensiva si la urgente e extraordinar. Cancerul e o boala de invins", a spus doctorul Monica Pop la Teo Show.

La jumatatea lunii aprilie a anului trecut, Monica Pop facea anuntul socant: cancerul de colon de care suferise in urma cu trei ani si de care credea ca scapase a recidivat.

Medicul oftalmolog nu a renuntat si a luptat cu boala. Ba mai mult decat atat, Monica Pop sustine ca aceasta boala, cancerul, nu este una incredibila. Si ii incurajeaza pe toti sa lupte si sa creada in vindecare.

(Vezi si: Monica Pop, cu peruca la inmormantarea lui Marin Moraru! Celebrul doctor oftalmolog sufera de cancer! Boala i-a recidivat in urma cu cateva luni si a transformat-o total)

A trecut printr-o operatie si multe tratamente, iar acum se simte bine si a inceput sa-si revina.

"Cancerul se vindeca, nu e incurabil. Acum, procentul de deces e de 20%. Acum cativa ani, 1 la 27 de oameni faceau cancer, acum e 1 la 4.

Eu nu am avut cazuri de cancer in familie, sunt agitata, stresata. Nu pot sa ma linistesc. Ce fac medicii la terapie intensiva si la urgente e extraordinar. Cancerul e o boala de invins", a spus doctorul Monica Pop la Teo Show.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X