Biz

Mormantul lui Aurelian Preda a luat foc! Lumanarile aprinse aiurea pe locul de veci al artistului au provocat un mic accident! Anuntul socant afisat pe crucea solistului de la manastirea Dervent! "Aici nu se mai aprind lumanari!"

Calugarii de la Manastirea Dervent au interzis vizitatorilor sa mai lase lumanari aprinse pe mormantul lui Aurelian Preda.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 aug 2017

Mormantul lui Aurelian Preda de la DerventUn anunt ciudat a aparut pe cruceDe mai bine de o saptamana, fanii lui Aurelian Preda dar si simplii vizititori ai Manastirii Dervent au avut surpriza neplacuta de a gasi lipta chiar de crucea artistului un anunt: „Este interzisa cu desavarsire aprinderea lumanarilor pe mormant”. Cei care vor sa-i aprinda o lumanare lui Aurelian Preda trebuie sa o faca intr-un spatiu special amenajat, un lumanarar aflat la cativa metri de mormantul acestuia. (Vezi AICI cum arata locul in care se pot aprinde lumanari) Decizia calugarilor care au grija de locul de veci al cantaretului i-a nemultumit pe multi dintre cei care veneau special pana aici pentru a-i aprinde o lumanare favoritului lor. Acestia sunt nemultumiti mai ales pentru ca anuntul respectiv este pus pe cruce, chiar sub fotografia lui Preda.Vizitatorii nu mai au voie sa aprinda lumanari


Portretul lui Preda, pe un copac de langa mormantSe pare, insa, ca cei din manastire au avut un motiv cate se poate de intemeiat pentru a face acest anunt. La Dervent ar fi avut loc, vara aceasta, cateva incendii de vegetatie de mici proportii, care ar fi afectat si mormantul lui Aurelian Preda. Acestea ar fi fost favorizate de canicula puternica, umiditatea scazuta si curnetul destul de puterniuc care poate fi gasite la Dervent.In trecut, aici erau sute de luamanri
„Ni s-a spus ca din cauza lumanarilor pe care le lasa oamenii la mormant s-au aprins cateva flori uscate si a fost un mic incendiu. Daca nu erau calugarii sa stinga repede focul, putea sa ia foc tot mormantul. De asta nu mai e voie sa se umble cu flacara la mormantul lui Aurelian Preda”, ne-a spus o femeie care a vizitat recent manastirea si locul de veci.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X