Vedete

Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electrici

Rudele Denisei au transformat cimitirul din Stefanesti intr-un adevarat parc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electriciicon photo
Dupa moartea Denisei Raducu, rudele cantaretei au amenajat saracaciosul cimitir din Stefanesti, Valcea. Dupa ce au construit alei, acestea au adus si cativa stalpi de electricitate care se alimenteaza solar. Asa se face ca cimitirul este luminat atat ziua cat si noaptea, mai ales in zona in care Denisa este inmormantata.
Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electrici

Motivul este ca la mormantul Denisei este non-stop cineva. Parintii fetei vin zilnic acolo, insa sunt si multi fani ai acesteia care merg la cimitir pentru a-i aduce un omagiu Denisei. Cum acest lucru se intampla si noaptea, familia cantaretei au hitarat sa creeze toate conditiile pentru acest lucru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune