Vedete

Morosanu a ramas fara permis! "Nu imi amintesc ce viteza aveam"

Catalin Morosanu s-a trezit cu permisul de conducere suspendat dupa ce ar fi circulat cu viteza mare in localitate. Moartea din Carpati ar fi avut 110 kilometri la ora.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Morosanu a ramas fara permis! "Nu imi amintesc ce viteza aveam"
“Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut vitezã.

 

 

Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, a declarat Catalin Morosanu pentru jurnalistii de la Vremea Noua. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune