Vedete

Morosanu a ramas fara permis! "Nu imi amintesc ce viteza aveam"

Catalin Morosanu s-a trezit cu permisul de conducere suspendat dupa ce ar fi circulat cu viteza mare in localitate. Moartea din Carpati ar fi avut 110 kilometri la ora.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Morosanu a ramas fara permis! "Nu imi amintesc ce viteza aveam"
“Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut vitezã.

 

 

Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, a declarat Catalin Morosanu pentru jurnalistii de la Vremea Noua. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune