Vedete

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu! Iubitul Monicai Gabor a cumparat casa cu 3,5 milioane de dolari, iar in 3 ani valoarea acesteia s-a dublat! EXCLUSIV

Mr. Pink a achizitionat, in 2014, o vila impozanta in Malibu, California, acolo unde locuieste cu Monica Gabor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu! Iubitul Monicai Gabor a cumparat casa cu 3,5 milioane de dolari, iar in 3 ani valoarea acesteia s-a dublat! EXCLUSIVicon photo

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu, pe care a cumparat-o, in 2014, cu 3,5 milioane de dolari. In prezent, pe site-urile de imobiliare, la trei ani dupa acea tranzactie, superba casa este evaluata la 7 milioane de dolari, adica la o valoare dubla fata de cea platita de iubitul Monicai Gabor. (vezi motivul pentru care mama Monicai a murit neimpacata)

Vila din Malibu in care locuiesc Mr. Pink si Monica Gabor are un living imens si cinci dormitoare, un apartament pentru oaspeti, seminee, un bar, pardoseli cu incalzire, o sala pentru sauna si spa, pardoseli cu incalzire, o piscina exterioara, iar la subsol exista o vinoteca spatioasa.

Mr. Pink a facut o afacere colosala: Vila din Malibu si-a dublat valoarea dupa ce a fost renovata

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu deoarece piata imobiliara din America a crescut in ultima perioada, dar si pentru ca a renovat-o si redecorat-o pe interior. Mobila este in stil frantuzesc, s-au pus draperii, candelabre si tablouri pe pereti, iar piatra de rau a luat locul grinzilor din lemn. Toate aceste schimbari au facut ca vila sa valoreze, in prezent, 7 milioane de dolari.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune