Vedete

Multi au crezut ca are o relatie cu Codin Maticiuc, insa nu este adevarat! Roxana Vancea s-a pozat in timp ce se saruta cu un alt barbat

Dupa ce au plecat impreuna la Miami, toata lumea credea ca Roxana Vancea si Codin Maticiuc formeaza un cuplu, dar realitatea e alta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Multi au crezut ca are o relatie cu Codin Maticiuc, insa nu este adevarat! Roxana Vancea s-a pozat in timp ce se saruta cu un alt barbaticon photo
 
Roxana Vancea si Codin Maticiuc s-au filmat şi si-au facut poze la Miami, dar nu pare sa existe ceva mai mult intre ei decat o simpla prietenie. 
Bruneta a postat pe retelele de socializare o imagine in care se saruta cu un alt barbat caruia a preferat sa-i ascunda identitatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune