Biz

Unul din bodyguarzii lui Gigi, gasit mort chiar in apartamentul lui Becali! Decesul lui i-a pus pe ganduri pe anchetatori! Vezi cand s-a intamplat asta

Lucian Andronache, un bodyguard al lui Gigi Becali, a murit in conditii suspecte intr-un apartament aflat in proprietatea lui Gigi! “Din cate stiu eu, i s-a facut rau, a vomat si s-a inecat in propria voma”, declara Becali.
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 6 Iulie 2013 00:00

Gigi Becali se afla in penitenciar dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

Dramaticul incident s-a petrecut in vara lui 2000, cand Becali nu era inca patronul Stelei, dar isi angajase mai multi bodyguarzi originari din Constanta, pe care ii cazase intr-un apartament de trei camere din Colentina, aflat in proprietatea sa. Lucian Andronache (21 de ani), una dintre garzile de corp, a fost gasit mort in dimineata zilei de 14 august 2000. Se pare ca el petrecuse toata noaptea cu colegii sai de apartament, dar declaratiile acestora nu au coincis cu cele ale lui Becali. Becali si cativa din bodiguarzii saiBodyguarzii au spus ca petrecerea a avut loc in apartament si ca, dupa ce a baut mai multe pahare, acesta s-a retras in camera sa, unde ar fi murit. Becali a aflat si el despre petrecere, dar a sustinut ca Andronache a baut intr-un club, dupa care s-a dus acasa, i s-a facut rau si a murit inecat. “Cu o seara inainte, bause, la discoteca, mai multe pahare de gin tonic si s-a imbatat. Din cate stiu eu, i s-a facut rau, a vomat si s-a inecat in propria voma... Imi pare rau!”. Presa a mai speculat ca bodyguardul lui Becali a fost omorat sau ca a decedat in urma unei supradoze de droguri. Medicii legisti au exclus insa aceste ipoteze.

Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Becali, il ameninta pe finantatorul stelist! "Daca deschid eu gura, vor cadea multe capete, nu numai al lui Gigi!"

Si-a luat “bodyguard-ul” cu el de frica fanilor rapidisti! Vezi cine este persoana care il insoteste peste tot pe Bilasco

 

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X