Biz

N-a gatit niciodata rata si uite cum i-a iesit! Castigatoarea MasterChef Aida Parascan a facut cea mai URATA farfurie din viata ei! "Si la spital se pune mai multa sare"

Concurentii de la Masterchef au trecut printr-o noua proba. Ei au trebuit sa gateasca specialitatea lui D'Artagnan, fostul finalist al showului.
STIRILE
WOW
Publicat Marţi, 2 Aprilie 2013 22:17

VEZI AICI CE A GATIT AIDA

Preparatul pe care acestia au trebuit sa il gateasca continea carne de rata. Foarte multi dintre ei au marturisit ca nu au mancat si nu au gatit niciodata rata. Printre acestia s-a numarat si Aida, cea despre care WOWbiz.ro a dezavaluit ca a castigat marele premiu.

"Pentru mine e foarte greu sa gatesc rata. Pentru ca, sincer, nu am gatit si nu am mancat niciodata piept de rata. Mi-ae foarte frica de probab asta. Deja sosul mi s-a taiat", a declarat Aida.

Concurenta a recunoscut ca pieptul de rata nu i-a iesit foarte bine.

"Ai ales cel mai mare piept de rata! Si la spital se pune mai multa sare", a spus Sorin Bontea.

"A fost cea mai urata farfurie a mea", a spus Aida.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X