Vedete

Nadia Comaneci, probleme in familie! Fratele ei va divorta

După 25 de ani de căsnicie, Adrian Comăneci, fratele Nadiei, se află în proces de divorţ cu soţia Liliana. Primul semn că lucrurile sunt foarte serioase este reprezentat de faptul că cumnata Nadiei, Liliana, deja nu mai poartă verigheta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Nadia Comaneci, probleme in familie! Fratele ei va divortaicon photo
Nadia si cumnata eiDivorţul celor doi, aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, nu se ştie cu exactitate dacă s-a pronunţat sau nu până în acest moment. Un lucru este sigur însă: cumnata Nadiei a renunţat la verighetă, semn că o împăcare cu Adrian este imposibilă, informeaza romaniatv.net.
Nadia Comaneci, probleme in familie! Fratele ei va divorta
Adrian, fratele Nadiei, si sotia lui, Liliana

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune