Vedete

Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!

Narcisa Guţă a slăbit considerabil în ultima perioadă şi nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată, întrucât este adepta outfit-urilor care mai de care îndrăzneţe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!icon photo


În urmă cu puţin timp, Nicoleta Guţă a făcut publică o fotografie şi a reuşit să atragă simpatia fanilor, întrucât de această dată a renunţat la bijuteriile masive pe care le purta şi a ales să poarte...papuci cu blană.

Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!


„Arăţi din ce în ce mai bine”, „Ce drăguţi sunt papucii cu blană roşie”, „Arăţi foarte bine după ce ai slăbit”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune