Vedete

Narcisa Guţă, imagine de colecţie! Cum arăta în urmă cu câţiva ani, când forma un cuplu cu Nicolae Guţă

Nu puţine au fost momentele în care s-au certat public şi şi-au aruncat vorbe grele, însă Narcisa Guţă pare să-l respecte pe Nicolae Guţă, tatăl fiului ei, iar de curând a făcut publică o imagine inedită, de pe vremea când formau un cuplu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Narcisa Guţă, imagine de colecţie! Cum arăta în urmă cu câţiva ani, când forma un cuplu cu Nicolae Guţăicon photo
 
Chiar dacă nu mai sunt împreună şi s-au certat de multe ori, se pare că cei doi păstrează legătura de dragul fiului ei. Tocmai de aceea, ea a făcut publică o imagine inedită.
 
„Şi o poză cu tati !!! Din vremea când nu era Guţă Nebunuleeeeeee!!!’ Amintire frumoasă”, a scris Narcisa Guţă pe Facebook, iar reacţiile fanilor n-au întârziat să apară: „Nu-mi vine să cred. Ce frumoşi eraţi”, „Păcat că s-a schimbat Guţă”, „Acum arată mai bine ca înainte. A întinerit”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune