Vedete

Nebunatica Andra! Uite-o cum se rupe in figuri de dans intr-un magazin de pantofi. Ceilalti clienti o privesc stupefiati. Cantareata si-a petrecut weekendul alaturi de Ana Maria Feher, logodnica lui Arpad Paszkany si nasa ei de cununie

Cand vei vedea cum a dansat Andra intr-un magazin plin ochi de clienti, vei ramane cu gura cascata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Mihai Dragan


Veselie mare, weekendul trecut, pe Andra. Artista a iesit la o repriza de shopping intr-un mall bucurestean, alaturi de nasa ei de cununie, Ana Marie Feher. Cele doua au mancat la fast-food, au ras cu gura pana la urechi si au luat la rand magazinele de fite.

Spectacolul total l-a oferit, insa, Andra, care a inceput sa se rupa in figuri de dans intr-un magazin de incaltari, in timp ce proba o pereche de pantofi sport. Cantareata nu s-a sfiit de omenii din jur si a monopolizat pur si simplu mijlocul magazinului, dansand fara retineri in fata logodnicei lu Arpad Paszkany, care se amuza teribil.

De parca mai era nevoie,sotia lui Catalin Maruta a dovedit din nou ca "Romanii au talent" si ca participarea la "Dansez pentru tine" nu a fost in zadar.

Atat Andra, cat si Ana Maria au probabat celebri pantofi sport cu aripi Jeremy Scott, un model 2013, al caror pret este undeva pe la 300 de euro perechea. La un moment dat chiar, ghiduse, cele doua s-au distrat punandu-si pantofii talpa in talpa.

Cele doua prietene si-au petrecut ziua de sambata impreuna, profitand de faptul ca Ana Maria a facut o pauza la filmarile pentru emisiunea Celebrity de la Look TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui icon photo

Stiri

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui

Regele Mihai a fost inmormantat, la finalul anului trecut, in necropola regala de la Curtea de Arges.

Titlu secțiune