Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Necazurile l-au macinat pe sotul Cristinei Rus! Vezi cat de mult a slabit Dragos Balteanu la aproape un an dupa ce a fost arestat fiind acuzat de manipularea pietei de capital

Cantareata si sotul ei au trecut prin momente delicate in 2015, dar au reusit sa stranga randurile de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 mar 2016

In decembrie 2014, Dragos si Cristina au avut parte de cele mai triste sarbatori din viata lor. Barbatul a ajuns dupa gratii intr-un dosar delicat, iar Cristina a fost nevoita sa se descurce singura, cu cei doi copii ai cuplului, Dragos jr (6 ani) si micuta Cristina, a implinit un an.

In primavara trecuta, Balteanu a fost eliberat conditionat, dedicandu-se din acel moment familiei, spre bucuria Cristinei si a copiilor.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cantareata si sotul ei, impreuna cu copiii si alaturi de alti apropiati, in timp ce ieseau de la o biserica. Ca de obicei, Cristina era cu zambetul pe buze, afisand un optimism molipsitor, in timp ce Balteanu parea destul de marcat de problemele prin care trece. Omul de afaceri avea mina unui om apasat de griji, usor cocosat, cu cateva kilograme in minus, incercand sa pastreze aparentele in fata apropiatilor sai.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X