Vedete

Nepotelul Biancai Dragusanu a ramas traumatizat dupa ce tatal lui a primit o bataie sora cu moartea de la politisti: "Eram lovit la fata. A inceput sa planga cand m-a vazut..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Nepotelul Biancai Dragusanu a ramas traumatizat dupa ce tatal lui a primit o bataie sora cu moartea de la politisti: "Eram lovit la fata. A inceput sa planga cand m-a vazut..."icon photo
La o luna si jumatate dupa ce a fost batut de oamenii legii, dintr-o simpla confuzie, Bogdan vede lucrurile mai clar. Ceea ce s-a intamplat la afectat si pe copilul lui, in varsta de 4 ani.

"Cand vezi astfel de imagini te apuca frica. Din cauza adrenalinei, in afara de faptul ca ma dureau coastele, nu simteam ca sunt atat de grav.", a povestit el la WOWbiz.

Desi fusese batut crunt, singurul gand al lui Bogdan era sa ajunga acasa, sa isi vada copilul."Ma gandeam ce se intampla daca eram cu el in masina. Sotia a venit cu el la politie, ca nu a avut cu cine sa il lase. Cand m-a vazut, eram lovit la fata. A inceput sa planga.. M-am ascuns, ca sa nu ma vada copilul, sa nu ramana traumatizat, mai ales ca nu stia ce a patit tati. Cand a vazut ca am lovituri la cap se gandea sa nu patesc ceva mai rau. Orice tata are o relatie speciala cu fiul lui si tot intreba unde e tati. I-am spus ca sunt plecat intr-o delegatie. A inteles foarte multe din situatia asta. Cand am iesit din spital, m-am dus la gradinita si am plans amandoi la gradinita. M-a emotionat foare mult, a fost marcant.", a povestit Bogdan.

"Aveam splina rupta, aveam foarte mult lichid in partea de jos si mi-au zis ca trebuie sa ma opereze. In acel moment m-am gandit ca Radu e mult mai rau ca mine batut si trebuie sa il chem si pe el la spital. L-am sunat sa vina si el la spital", a mai spus el.

Bianca Dragusanu a fost alaturi de fratele ei vitreg in tot acest episod halucinant."Vreau sa va spun ca atunci mi-a povestit niste detalii cumplite. L-a bagat in operatie si imediat l-au scos pe Bogdan pentru ca i-au spus doctorii ca daca nu "il bagam pe colegul tau acum, el moare. Tu mai rezisti 2 ore." Eu stau si ma intreb ce se intampla daca era cu copilul in masina. Nici nu vreau sa imi imaginez", a spus Bianca la WOWbiz.

La randul ei, cumnata Biancai Dragusanu nu isi poate reveni din soc, dupa ce sotul ei a fost snopit in bataie de politisti.

"Ma ingrozesc in momentul in care vad imaginile. Am fost socatacand m-a sunat vecinul meu cand m-a sunat de la gradinitasaconfirm capoate lua el copilul in momentul in care stiam caBogdan trebuie sail ia. Copilul a inceput saplangacand a ajuns vecinul dupael. M-a sunat Bogdan apoi si mi-a spus samerg la sectia de politie pentru caeste acolo. Am ajuns la sectie, m-am prezentat, am spus caam fost sunatasavin. Cei care erau la intrare mi-au spus canu este nicio persoanala ei in sectie. M-a sunat Bogdan apoi. A venit cineva samaia. M-a dus la un etaj intr-o cameracare parea o camerade audieri. Mi-au spus saastept.


Nu mi-au zis nimic, mi-au spus doar cail vor aduce. Am inceput sapun intrebari. Bogdan mi-a zis scurt si speriat caa fost batut de catre mascati. Am inceput sapun intrebari domnului respectiv. Mi s-a spus caa fost confundat, atat el cat si colegul lui si la un moment dat si-a cerut scuze. Copilul intreba intruna de ce este lovit tata, de ce are loviturile la cap. Copilul si-aminteste foarte bine caam fost in sectia de politie"
, a povestit Mirela, sotia lui Bogdan.

La o zi dupa incident, procurorul de caz a intarit faptul ca cei doi barbati au incasat bataie dintr-o confuzie. Mai mult, se pare ca oamenii legii care l-au confundat pe Bogdan cu un...spargator de case, un infractor pe care il cautau de cateva luni bune.

"Totul s-a facut sub coordonarea fiului unui fost sef de la IPJ TImis si totul a fost facut pentru a primi recunoasterea celor din jur. Voia sa il captureze pe infractor, sa faca impresie, insa I-a scapat de 2 ori acest individ, iar de aici a provenit starea lui de nervi. Cand a vazut ca nici a treia oara nu ii iese, s-a enervat si a inceput sa dea intr-un om nevinovat", a povestit jurnalistul Madalin Pribu la WOWbiz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune