Biz

Nepotelul lui Adrian Nastase creste vazand cu ochii! Bianca: "Seamana mai mult cu Andrei decat cu mine"

Andrei Nastase si sotia lui, Bianca, sunt parinti de cateva luni. De cand a aparut in viata lor Nicolas, totul s-a schimbat, dar in bine, spune fiul cel mare al lui Adrian Nastase.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017

Intr-un interviu pentru echipa de la "Teo Show", Bianca si Andrei Nastase au vorbit radiind de fericire despre fiul lor. Nicolas e un baietel tare cuminte, care nu plange decat foarte rar si atunci ca sa "semnalizeze" ca trebuie sa manance.

 

"Dupa ce s-a nascut fiul nostru, i-am spus ca sunt mult mai fericit alaturi de ea decat eram inainte. Si, daca stiam, faceam pasul de acum sapte ani. El plange doar daca ii este foame", a spus Andrei Nastase la Teo Show. 

 

"Masa de pranz cateodata dureaza si o ora! El seamana clar mai mult cu Andrei decat cu mine", a declarat Bianca Nastase, completata de Andrei: "Deocamdata!"

 


"In fiecare zi ne surprinde cu cate ceva. De la o saptamana la alta parca se si schimba. Acum e o asemanare prea puternica, dar lucrurile se vor regla intre timp. Asistentele m-au incurajat, m-au pregatit ele pentru ca nu eram, dar zic ca m-am descurcat", a mai spus fiul cel mare al fostului premier.


Andrei isi hraneste fiul, se joaca cu el, il face sa rada si sa se distreze, dar nu il schimba. "Ma ajuta toata lumea, inclusiv Andrei, chiar daca nu recunoaste. Da, scutecele eu i le schimb!", a precizat Bianca.

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X