Biz

Neti Sandu, mărturisiri neaşteptate: „Sunt momente în care aş vrea să fiu invizibilă!”

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi şi se mândreşte cu o carieră solidă, iar de curând ea a vorbit despre ce înseamnă televiziunea pentru ea, dar şi destinul.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 aug 2017Mai exact, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că notorietatea nu o deranjează, deşi uneori şi-ar dori să meargă pe stradă precum un om obişnuit: „Media m-a ales pe mine pentru că se aflase că ştiu să fac astrograme, astfel m-au luat şi mi-au făcut o rubrică în cadrul emisiunii de matinal. Apoi, toate au venit de la sine.” Notorietatea a avut un preţ destul de scump pentru Neti Sandu. „E un consum, e o uzură şi un grad destul de mare de expunere. Sunt momente în care ai vrea să fii invizibil, dar nu e chiar atât de deranjant. Nu am cu ce să îi mai surprind.”


Mai mult de atât, ea a mărturisit că odată cu debutul ei în televiziune, viaţa personală a luat o întorsătură neaşteptată, întrucât s-a despărţit de partenerul ei: "De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns în televiziune.”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV.
 

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X