Vedete

Neti Sandu, mărturisiri neaşteptate: „Sunt momente în care aş vrea să fiu invizibilă!”

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi şi se mândreşte cu o carieră solidă, iar de curând ea a vorbit despre ce înseamnă televiziunea pentru ea, dar şi destinul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Neti Sandu, mărturisiri neaşteptate: „Sunt momente în care aş vrea să fiu invizibilă!”


Mai exact, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că notorietatea nu o deranjează, deşi uneori şi-ar dori să meargă pe stradă precum un om obişnuit: „Media m-a ales pe mine pentru că se aflase că ştiu să fac astrograme, astfel m-au luat şi mi-au făcut o rubrică în cadrul emisiunii de matinal. Apoi, toate au venit de la sine.” Notorietatea a avut un preţ destul de scump pentru Neti Sandu. „E un consum, e o uzură şi un grad destul de mare de expunere. Sunt momente în care ai vrea să fii invizibil, dar nu e chiar atât de deranjant. Nu am cu ce să îi mai surprind.”


Mai mult de atât, ea a mărturisit că odată cu debutul ei în televiziune, viaţa personală a luat o întorsătură neaşteptată, întrucât s-a despărţit de partenerul ei: "De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns în televiziune.”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune