Biz

Nicolae Guta, sfatuit sa se intoarca la prima lui nevasta! Vezi fotografia pusa de Nicoleta Guta in care apare alaturi de mama ei: „Tatalui tau ii sta bine cu ea, nu cu iapa cu care este!"

Mariana Negrea a fost prima sotie a lui Nicolae Guta, caruia i-a daruit cinci copii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 aug 2017

Guta s-a insurat cu Cristina acum cateva luni

Nicolae Guta a avut zeci de relatii oficiala sau mai putin oficiale, dar cea mai importanta femeie din viata sa este Mariana Megrea, cea care a fost prima sotie a manelistului, pe vremea cand acesta era un necunoscut. Mariana i-a daruit cinci copii lui Guta, pe Nicoleta, Daniela, Marian, Nicu si Cosmin, iar dupa despartirea de acesta a ramas la Petrosani sa-si creasca copiii si nepotii. Recent, Nicoleta Guta a postat o fotografie in care apare alaturi de mama ei si a scris: „O iubesc”. (vezi legatura nestiuta dintre iubitul Nicoletei Guta si Denisa Manelista). 

Complimentele au curs din partea fanilor manelistei: „Sa va bucurati una de alta...Ce semeni cu mama ta, sa fiti sanatose si fericite!...Foarte frumoase, sa fiti sănătoase...Sa fiti iubite de dusmani ca de Dumnezeu sunteti”. O admiratoare de-a Nicoletei chiar i-a recomandat tatalui acesteia, Nicolae Guta, sa se intoarca la prima nevasta si sa o lase pe blonda Cristina, cu care s-a insurat in acest an: „Mama ta este frumoasa, sa-i dea Dumnezeu sanatate. Iar tatalui tau ii sta bine cu ea, nu cu iapa cu care este!”.

Cand vine la Petrosani, Guta o viziteaza pe prima sa sotie

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X