Vedete

Tratament de cinci stele! Nicoleta Luciu si-a plimbat copiii cu limuzina! Vezi cum s-au distrat!

Nicoleta Luciu le face toate placerile copiilor ei! Weekendul trecut i-a dus la un loc exclusivist de joaca unde li s-a pus la dispozitie o limuzina care i-a plimbat prin Bucuresti!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Nicoleta Luciu isi adora copiii si ii rasfata de cand s-au nascut. Daca alti copilasi de varsta celor patru micuti ai vedetei abia ies in parc in carucior, ei bine, mostenitorii frumoasei brunete si ai afaceristului Zsolt Csergo se plimba deja cu limuzina si par sa guste din plin tratamentul regal.In limuzina, copiii Nicoletei au avut multi parteneri de joaca

Recent, protagonista noastra si-a dus copiii la Ambasad'Or Play, un loc de joaca exclusivist, iar acolo, patronul localului le-a facut o surpriza de zile mari. Le-a pus la dispozitie o limuzina pentru evenimente VIP, iar pasagerii s-au plimbat cat si-au dorit prin Capitala, sub atenta supraveghere a Nicoletei.

Dupa tura cu masina luxoasa, Zsolt jr., Kim, Caroly si Kevin s-au distrat cateva ore bune intr-un spatiu pentru copii, unde gasesti jocuri si jucarii pentru toate gusturile.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune