Vedete

Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, adevarul despre comportamentul lui vulcanic: "Asa e de mic. M-a suparat rau..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, adevarul despre comportamentul lui vulcanic: "Asa e de mic. M-a suparat rau..."icon photo
 
Mama lui Giani Kirita a venit pentru prima data intr-un platou de televiziune. Niculina Ivan sustine ca fiul sau este asa inca de mic si ca nu-l poate tempera. Ba mai mult, femeia spune ca Giani seamana cu ea. 
 
"Baiatul meu a fost intotdeauna vulcanic. Seamana cu mine. El spune tot adevarul in fata. Le-a fost mereu alaturi colegilor. Numai ca in seara asta nu a mai vrut sa sustina echipa. Giani mai injura, dar doar atat, el este foarte sufletist. Asta este el. Intotdeauna a fost asa. 
 
 
De mic a fost asa. I-au placut copiii, e un tata extraordinar. Nu a avut niciodata nota scazuta la purtare. Veneau multi copii sa-mi spuna ca Giani i-a batut.
 
Eu pe el nu l-am batut niciodata. Ne-am certat de multe ori. Suntem amandoi tari in gura. M-a suparat rau, dar am considerat ca avea dreptate. Nu-mi place cand il vad la cotet. Vreau sa ramana acolo pana la sfarsit. Eu cred ca rezista", a declarat Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, la WOWbiz. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune