Stiri

Ninge in luna iulie! Ce se intampla cu vremea din Romania?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ninge in luna iulie! Ce se intampla cu vremea din Romania?
Vremea ne ia prin surprindere din ce in ce mai mult. In luna lui "Cuptor", meteoroogii avertizeaza cu ninsori in anumite regiuni montane din tara.

Potrivit evz.ro, in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte, innorarile, aversele si descarcarile electrice vor fi frecvente. Nici ninsorile nu vor lipsi!


Angajaţii districtului Râncă au intervenit cu clorură de calciu pentru a evita formarea gheţuşului pe drum. Sfătuim conducătorii auto surprinşi cu autovehiculele neechipate de iarnă, să rămână opriţi pe marginea părţii carosabile până când condiţiile meteo permit reluarea călătoriei” au anunţat drumarii.

În restul ţării vremea va fi răcoroasă, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă local peste 15...20 l/mp şi pe spaţii mici peste 35 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, uşor mai ridicate în Câmpia de Vest, iar cele minime între 9 grade în depresiuni şi 19 grade pe litoral, scrie Mediafax.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune