Vedete

Noi acuzatii la adresa lui Cristian Pomohaci: "Mi-a omorat barbatul!" Declaratii socante

O femeie pe nume Elena a facut cateva dezvaluiri socante despre Cristian Pomohaci. Aceasta sustine ca, din cauza fostului preot, sotul ei ar fi murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Noi acuzatii la adresa lui Cristian Pomohaci: "Mi-a omorat barbatul!" Declaratii socanteicon photo
Mai mult, Cristian Pomohaci este acuzat ca tine slujbe ilegale in locuinta sa.
"Sora mea s-a despărţit de bărbat. El umbla din floare în floare. După divorţul lor, au făcut-o să creadă că eu sunt de vină. A prins foarte multă ură pe mine. Când a ajuns la Pomohaci, mi-a zis să merg la el. Nu mă duceam la el, că nu mă interesau slujbele lui. Ce a făcut şi a făcut, mi-a omorât bărbatul. Dintr-o dată s-a culcat şi nu s-a mai sculat. Nu am zis la nimeni acest lucru. Sora mea mi-a spus că soţul meu a fost omorât. Eu ştiam acest lucru. Îi primeşte pe oameni prin programare, dar pe cei pe care îi cunoaşte. După ce te cunoaşte, cere bani. Sora mea are programare la Pomohaci pe 15 decembrie", a declarat Elena la TV. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune