Biz

Noi detalii despre razboiul Simonei Trasca cu tinerii care au batut-o in club! Afla ce se intampla cu procesul lor

Simona Trasca nu se lasa pana cand nu-i vede pedepsiti pe tinerii care i-au tras o mama de bataie in primavara acestui an, in fata unui club din Capitala.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Simona Trasca se pregateste de procesul cu tinerii care au agresat-o fizic si verbal, fara motiv, dupa cum declara ea, in mai, in fata unui club din Bucuresti unde blondina iesise cu prietenele la distractie. (Vezi AICI ce interventie estetica isi face Simona peste cateva zile)

Vedeta a depus mai multe probe la dosar, a adus chiar si certificat medico-legal si asteapta sa fie anuntata cand va merge in instanta si va da ochii cu tinerii.

“A fost vacanta, astfel ca nu am mai stiut nimic de proces pana in urma cu cateva zile cand am vorbit cu avocata mea. Asteptam sa vedem cand mergem la Tribunal. Fata care m-a lovit, am inteles ca a plecat din tara, dar daca nu se va intoarce de buna voie, va fi adusa cu mandat. Avocata mea se ocupa de tot, ma tine la curent”, sustine Simona Trasca.

Blondina povestea in mai ca o femeie a sarit la ea sa o bata in toaleta clubului, motivand ca ar fi calcat-o pe picior. Acolo au avut loc doar cateva injuraturi si imbranceli, insa bataia crunta si-a luat-o spre dimineata cand a parasit clubul. Femeia ar fi lovit-o cu pumnii si picioarele pe Simona, in timp ce doi barbati o avertizau ca n-are voie sa se apere ca altfel  “ii sparg fata”. Trasca s-a ales cu cateva vanatai si semne, asa ca s-a dus sa-si scoata certificat medico-legal de la INML, dar si la Politie unde a depus o plangere penala si i-a rugat pe oamenii legii sa-i gaseasca pe cei care au agresat-o fizic si verbal. Dupa multe cercetari, acestia au fost gasiti.
 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X