Vedete

Noul sezon “Suleyman Magnificul” incepe luni, la Kanal D! Cel de-al doilea sezon al serialul  “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii” incepe luni, 14 ianuarie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Conspiratiile, tradarile si povestile de dragoste care i-au cucerit pe telespectatorii romani inca de la inceputul sezonului 1 al serialului “Suleyman Magnificul” continua cu si mai mare dramatism la Kanal D. Hurrem (Meryem Uzerli) isi simte tot mai periclitata pozitia de favorita, lupta dintre ea si Ibrahim din Parga (Okan Yalabik) se ascute, in vreme ce sultanul (Halit Ergenc) e tot mai suspicios cu oamenii sai de incredere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Isabella Fortuna (Melike Yalova), printesa Castiliei tinuta ostatica intre zidurile bine aparate ale Palatului Sultanilor, devine din ce in ce mai placuta privirii lui Suleyman, dar si tinta urii devastatoare a sultanei Hurrem. Dagostea dintre Ibrahim Pasa (Okan Yalabik) si Hatice (Selma Ergec) are parte de tot mai multe incercari, generate atat de misiunile in teritorii indepartate ale lui Ibrahim cat si de insingurarea tot mai acuta a acestuia. Sultanul Suleyman isi conduce imperiul cu mana de fier,  continuandu-si expansiunea teritoriala, spre disperarea Papalitatii.

“Este o productie cu adevarat spectaculoasa, care te tine captiv in fata micului ecran, sa nu pierzi niciun amanunt al intrigilor. Cel ma tare ma bucura ca a redeschis apetitul oamenilor pentru istorie, pentru trecutul indepartat.  Este o confirmare a faptului ca am reusit prin scenariu, atmosfera, interpretare, costume, decoruri, coloana sonora si tot ceea ce tine de productia acestui serial sa transportam telespectatorii in alt secol. Le-am trezit curiozitatea si pofta de a cerceta, de a citi, de a se documenta pe anumite teme istorice. Le multumesc telespectatorilor romani ca ne urmaresc si le promitem un sezon care sa ii tina cu sufletul la gura!”, a declarat Halit Ergenc pentru Kanal D.

Nu ratati, incepand din 14 ianuarie, de la ora 20.00, un nou sezon al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, cu Halit Ergenc si Meryem Uzerli in rolurile principale.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune