Biz

Nu ai mai vazut-o vreodata asa! Adevarata fata a Conchitei Wurst! Cum s-a pozat artista in urma cu putin timp

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 feb 2017
La doar cateva zile dupa ce a declarat ca personajul Conchita, pe care l-a creat doar pentru a atrage atentia si pentru ca persoanele de alta orientare sexuala sa fie acceptate de catre alte persoane, Tom Newith si-a aratat adevarata fata pe retelele de socializare. 

 

Daca pana acum Tom Neuwirth, cunoscut sub numele Conchita Wurst, a impresionat prin aparitiile impecabile, purtand rochii deosebite si  elegante, acum castigatoarea cu barba de la Eurovision s-a afisat intr-un mod inedit pe retelele de socializare. Mai exact, a imbracat un o camasa pe care a purtat-o descheiata lasandu-i astfel la vedere parul de pe piept. 
 
Conchita Wurst este urmarita de presa constant in lunile ce au urmat concursului Eurovision, Mai mult de atat, cariera artistei a inflorit, iar concertele si aparitiile televizate au continuat, iar acum face parte dintr-un proiect german numit "It takes 2".
print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X