Paparazzi

Madalina Pamfile si-a facut schimbare de look la salonul Oanei Marica!

Madalina a mers la un salon, din zona Piata Alba Iulia, si si-a facut cateva schimbari la par.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Adi Voicu


Dupa despartirea de iubitul bogat, Madalina Pamfile si-a reluat jobul de manechin. Frumoasa bruneta are acum prezentari aproape in fiecare zi, fiind una dintre cele mai dorite modele, pe la evenimentele mondene din Capitala si din tara. Pentru acest lucru insa, Madalina trage din greu ca sa arate mereu bine, indiferent de situatie.

Zilele trecute, fosta asistenta tv a fost surprinsa in timp ce mergea sa-si faca o schimbare de look, la unul dintre saloanele de top din Bucuresti, ce-I apartine Oanei Marica. Pamfile si-a facut un tratament facial si cateva schimbari la par, improspatandu-si un pic imaginea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune