Vedete

Nu o stii de la emisiuni si de la evenimente mondene, dar a castigat un premiu la Festivalul de la Cannes. Ea este Cristina Flutur, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului. VIDEO EXCLUSIV!

În 2012 primeşte Premiul pentru interpretare feminină la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, pentru rolul Alinei, personaj principal în drama După dealuri, în regia lui Cristian Mungiu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


 

Cristina Flutur nu se considera o vedeta. Nu participa la sindrofii mondene, nu o vezi pe canapeaua emisiunilor de divertisment, nu e implicata in scandaluri si nici nu are o atitudine de diva...desi ar putea. 

 

Nu o stii de la emisiuni si de la evenimente mondene, dar a castigat un premiu la Festivalul de la Cannes. Ea este Cristina Flutur, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului. VIDEO EXCLUSIV!icon photo

 

Actrita are realizari imposibil de ignorat pe plan profesional, este un etalon al generatiei ei si, in plus, este detinatoarea unui trofeu la care viseaza orice actor.

 

Cristina a castigat premiul pentru interpretare feminina la Festivalul International de Film de la Cannes. A obtinut, in 2012, distinctia pentru rolul din lungmetrajul "Dupa dealuri", in regia lui Cristian Mungiu.

Noi am intalnit-o la premiera filmului "Hawaii", productie unde interpreteaza rolul principal feminin. Joviala, actrita a acceptat sa ne impartaseasca putin din universul ei privat.

"Recunosc ca nu sunt o mare fana a evenimentelor mondene. Prefer sa ma aflu pe scena sau pe platourile de filmare. Cand sunt libera, cel mai mult imi place sa stau in natura, sa merg la mare, la munte, pe malul unui ocean, in padure. Destinatia mea preferata de vacanta este Hawaii", ne-a povestit Cristina.

Nu o stii de la emisiuni si de la evenimente mondene, dar a castigat un premiu la Festivalul de la Cannes. Ea este Cristina Flutur, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului. VIDEO EXCLUSIV!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune