Vedete

Numerologul Iliuta a facut noi previziuni: "Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Numerologul Iliuta a facut noi previziuni: "Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala"icon photo
Numerologul Iliuta a venit in platou la WOWbiz si a stat de vorba cu sora regretatei Denisa, Adelina.

Iliuta a facut o serie de previziuni despre familia regretatei artiste."Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala. Veti afla ceva clar. Va va da semne in continaure. Ea oricum a fost bine, nu o simt undeva unde este rau

In legatura cu mama...este o durere sfasietoare ca o mama sa isi ingroape un copil, dar trebuie sa mearga mai departe. Denisa s-ar supara si nu ar fi cu ea acolo. E tot un fel de suicid, daca o luam asa.
Sa mearga sa isi faca tratamentul, pentru ca o va sprijini Denisa, de acolo unde este. Nu este in stare foarte grava acum, e mai degraba un cancer benign. Nu este agresiv, dar sa nu stea asa.

Foarte curand, pana cand Denisa va face un an de zile, vad o copila care va aparea pe piata si va avea o voce asemanatoare cu a Denisei. De asta v-am spus ca nu a murit cu sufletul."
, a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune