Vedete

Nunta in secret! O cantareata de la noi a spus "DA"

O cantareata cunoscuta de la noi s-a decis sa se stabileasca la casa ei. Tanara a fost ceruta in casatorie si fara sa stea prea mult pe ganduri a spus un "DA" raspicat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Nunta in secret! O cantareata de la noi a spus "DA"icon photo
 
Cantareata Hellen, caci despre ea este vorba, urmeaza sa se casatoreaca cu alesul inimii sale, un tanar baterist pe nume Alex. Cei doi si-au anuntat logodna pe Facebook, iar prietenii i-au felicitat intr-un numar mare. 
 
Hellen a fost agresata verbal de fostul iubit si data afara din casa
 
”Problemele au început în momentul în care eu am ieşit la un concurs de karaoke, undeva în Regie, iar el, neputând să ajungă (nu mai ţin minte exact motivele), a rămas acasă şi m-a urmărit online.
 
 
Eu am cântat cu un băiat melodia “Angels” a lui Robbie Williams, iar el a făcut o criză de gelozie infernală şi a bufnit într-un plâns din care nu l-am putut opri în momentul în care am ajuns acasă. Atunci nu m-a agresat fizic, ci doar verbal şi apoi m-a dat afară din casă”, povestea Hellen despre relatia cu fostul iubit, cu care a trecut printr-un episod tramatizant. Barbatul s-a iubit si cu Nicoleta Nuca. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune